Studentski zbor

Ured za međunarodnu suradnju Studentskog zbora

fffbbbva

Tijekom studiranja veoma je bitno raširiti svoje vidike te izaći iz komfortne zone toplog doma. Najbolji način za ostvarivanje upravo toga je bilo kakvo međunarodno iskustvo.

Međunarodna suradnju Studentskog zbora je ogranak SZ koji ima jednu osnovnu zadaću - pružiti studentima internacionalno iskustvo. Studenti mogu sami odabrati kako će to iskustvo proživjeti: od semestra na drugom sveučilištu, prakse, volontiranja pa sve do seminara i kampova. Opcije su nebrojive! Ponude su mnogobrojne i raznovrsne, zbog toga je tu naša koordinatorica koja filtrira ponude i dnevno na facebook stranici objavljuje samo najbolje i najprikladnije ponude za naše studente.

Također, ukoliko ne znate kako proći nekad na oko komplicirane procese aplikacije, Međunarodna suradnja je stvorena kako bi s vama prošla prijavu korak po korak. Usudite se i obogatite svoj život nezaboravnim iskustvima!

Koordinator za međunarodnu suradnju organizira aktivnosti Studentskog zbora vezane za razmjenu studenata sa sveučilištima uinozemstvu. Svakog ponedjeljka, od 12:00 do 14:00 sati, na raspolaganju je studentima zainteresiranima za školovanje u inozemstvu. Voditelj je projekata od značaja za međunarodnu suradnju.


Radno vrijeme: svakog ponedjeljka, od 12:00 do 14:00 (ured Studentskog zbora)

--->facebook kontakt
--->
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
--->
036/ 311 947